Özdemir İnegöl’de

Transfer çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyespor, 1998 doğumlu Salih Özdemir’le 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Özdemir İnegöl’de

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosuna güçlendirmeyi sürdüren Bursa ekibi, Türkiye 23 Yaş Altı Milli Takımı’nın formasını giyen İstanbul Büyükşehir Belediye’nin smaçörü Salih Özdemir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Özdemir, kulüp tesislerinde düzenlenen törenle kendisini 1 yıllığına turunvu mavili takıma katan sözleşmeye imza attı.

HEDEFLERİ VAR

1993 doğumlu oyuncuyu kadrolarına katmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Voleybol Şube Sorumlusu Rıdvan Kocaağa, “Yeni bir arkadaşımızı daha kadromuza kattık. İnşallah İnegöl Belediyespor için ve kendisi için elinden gelen tüm gayreti göstererek daha başarılı yerlere hep birlikte geleceğiz” dedi. Salih Özdemir de “Hedefleri olan bir takıma geldim. Burada olduğum için mutluyum. İnşallah İnegöl Belediyespor’u en iyi yerlere taşımak için çalışacağız” diye konuştu.

 

Kulüp tesislerindeki imza törenine yönetim kurulu üyeleri Rıdvan Kocaağa, Nuhi Solak ile Yusuf Şehitoğlu katıldı.

Görev dağılımı yapıldı

İnegöl Belediyespor’un 4 Haziran’da gerçekleştirilen olağanüstü kongresinde yeniden seçilen Alinur Aktaş başkanlığındaki yönetim kurulu görev dağılımını yaptı. Yapılan toplantı sonrasında başkan vekilliğine Eşref Yiğit, Furkan Baştürk, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumluluğuna Mustafa Şentürk, Musap Güleç, Voleybol Şube Sorumluluğuna Nuhi Solak, Rıdvan Kocaağa, Harun Ergün, Basketbol Şube Sorumluluğuna Yusuf Şehitoğlu, Gökhan Emre, Dağcılık Şube Sorumluluğuna Fatih Aydoğan, Güreş Şube Sorumluluğuna Hüseyin Orhan, Atletizm Şube Sorumluluğuna İsmail Baykan, Tekvando Şube Sorumluluğuna Veysel Şahin, Halter Şube Sorumluluğuna Recep İnce, Masa Tenisi Şube Sorumluluğuna Yasin Altuntepe, Yüzme Şube Sorumluluğuna Eyüp Beyhan getirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X