Özdemir: Ne darbe ne dikta

CHP İl Başkanlığı’nın bayramlaşma töreni Çekirge Caddesi’ndeki Konak 18’de yapıldı. Bayramlaşma da İl Başkanı Şadi Özdemir’in yanı sıra Bursa milletvekilleri de hazır bulunurken, AK Parti Bursa Milletvekilleri Zekeriya Birkan, İsmail Aydın ve MHP İl Başka

Özdemir: Ne darbe ne dikta

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, CHP’nin 15 Temmuz darbe girişimine en başından beri karış çıktığını hatıratarak, Türk siyasetinin ortak bir tavır gösterdiğini söyledi. 12 Eylül 1980 darbe girişimine de dönemin siyaseti ortak tavır gösterebilmiş olsaydı şu anda çok dana farklı bir ülkede yaşıyor olacağımızı ifade eden Özödemir, “Ancak şu anda görüyoruz ki 15 Temmuz’daki birlik ve beraberlikte eser yok. Siyasi iktidar yine 14 Temmuz’a dönmüş durumda. Hükümet FETÖ ile mücadele ederken, diğer cemaatlere esir olmuş durumda. Bakanlıklarda diğer cemaatler güçleniyor. Boşaltılan kamu kurumlarına maalesef AKP kendi yandaşlarını dolduruyor. Liyakata bakılmıyor. Genel Başkanımız Yenikapı’da camiye, kışlaya ve adalete siyaseti sokmayın çağrısı yapmasına rağmen, bu dikkate alınmıyor. Biz o yüzden ‘Ne darbe ne dikta’ diyoruz” diye konuştu. 

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da, ülkede büyük bir oyunun oynandığını belirterek, birlik ve beraberliğin her alanda sağlanması gerektiğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X