Özdemir yola çıktı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, 7 Haziran genel seçimleri için AK Parti’den 25. Dönem milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Özdemir yola çıktı

AK Parti siyaseti ile birlikte ülkede yeni bir dönemin başladığını, eski alışkanlıkların bir kenara bırakıldığı, millet iradesinin hakim olduğu bir yapının kurulması için çalışıldığını söyleyen Nurcan Özdemir, AK Parti iktidarının ülke siyasetine kazandırdığı bir diğer önemli unsurun da bu alanda kadınların eskiye oranla daha etkili hale gelmesi ve siyasi arenada kadınların sesinin daha gür çıkması olduğunu belirtti.

Özdemir, “AK Parti ile yol almaktan en fazla gurur duyduğum husus ise; kadınlarımıza verilen kıymettir. Ülkemizdeki siyasi istikrar aynı zamanda kadınlarımıza, bizlere neler başarabileceğimizi hatırlatmıştır. Şimdi, sıra Meclis’te kadın milletvekili sayısının artmasındadır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X