Özdemir’de işlem tamam!

Sportif Direktörlüğe İsmail Güldüren’i getiren bordo beyazlılar, teknik direktörlük için ise Osman Özdemir ile 2 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Özdemir’de işlem tamam!

İnegölspor’da yeni Başkan Timur Erezsarı’nın teknik direktör arayışları Osman Özdemir ile sona erdi. 

Erezsarı, İsmail Güldüren’i Sportif Direktör olarak takıma getirmesinin ardından teknik direktör olarak da Özdemir’le anlaşma sağladı. Bordo beyazlılar, dün Osman Özdemir ile 2 yıllık, takımın önemli isimlerinden Bilal Özdemir ve kaleci Hamdi Tevfik Altıok’la da 1’er yıllık sözleşme imzaladı. İnegölspor’un genç oyuncuları Ali Aytemur, Mahmut Şeker, Enes Bayır, Okan Ünal ve Mustafa Güngör’ün sözleşmeleri ise 3’er yıl uzatıldı.

TOPBAŞI 20 TEMMUZ’DA

İnegölspor’un topbaşı yapacağı tarih 20 Temmuz olarak belirlendi. Bordo beyazlıların Başkanı Timur Erezsarı, ‘Sportif direktörümüz ve yöneticilerimiz 8-9 teknik adamla görüştüler. Bize en faydalı olacağını düşündüğümüz Osman hocamızla birlikteliğe karar verdik ve uzlaştık. Kendisi ve ekibine güveniyoruz’ dedi. Bordo beyazlı takımın yeni teknik direktörü Osman Özdemir de, ‘İnegölspor’un yıllardır PTT 1. Lig özlemi çektiğini biliyoruz. İnşallah bu işi biz başaracağız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X