Özdemir’den Oğan’a tepki

CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, ‘Yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır’ diyen AK Parti’li Ayhan Oğan’a sert tepki göstererek, ‘Anayasal bir suç işleyen bu kişiyle ilgili Cumhuriyet savcılarını göreve

Özdemir’den Oğan’a tepki

CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, AK Parti’li Ayhan Oğan’ın ‘Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır’ sözleri ve sonrasındaki geri adım atmasıyla ilgili açıklama yaptı. CHP İl Başkanı Özdemir, ‘Bu durum 15 yıldır tanık olduğumuz algı yönetimlerinden biridir. Her zamanki gibi hazırlıktır. Ancak ters tepmiş ve Oğan’a, halkımız tarafından büyük bir tepki verilmiştir. Kim olduğu fark etmeksizin 15 yıldır olduğu gibi sadece bir AKP’linin gerçekleştireceği davranışı sergilemiş olan Ayhan Oğan, söylediğini diğerleri gibi yine inkâr boyutuna getirmiştir. Bu bir nabız ölçmedir ve yurttaşlarımız bu nabız ölçmeye sert karşılık vermiştir. 

Bilinçli bir şekilde, yıllardır olduğu gibi toplumun nabzını ölçme, alıştırma taktiğiyle yapılan bu açıklamaya karşı cevabımız nettir; Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulmuştur ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’tür. Sayın Oğan beğensin ya da beğenmesin, gerçek budur. Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin Genel Başkanıdır. Kurtuluş Savaşı ile 15 Temmuz’u bir tutmak, açıkça zekadan yoksunluğu ve tarih bilmezliği getirir’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X