Özdemiroğlu’ndan jest

Keyifli bir gün geçiren mavi beyazlılar, Gaziantep mutfağına has yemekleri tatma imkanı buldu. Pazartesi günü Spor Toto Basketbol Ligi’nde Anadolu Efes’i konuk edecek Tofaş basketbolcu ve teknik ekibini ağırayan Özdemiroğlu Baklava ve Kebap işletmesi sahi

Özdemiroğlu’ndan jest

RECAİ UYSAL

Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele eden Tofaş, pazartesi günü oynayacağı Anadolu Efes maçı öncesinde keyifli bir buluşma yaşadı.

Özdemiroğlu Baklava ve Kebap işletmesi sahibi Mustafa Özdemiroğlu’nun konuğu olan mavi beyazlı oyuncu ve teknik ekip, Özlüce’deki şubede buluşarak hem zorlu maç öncesinde moral hem de Gaziantep mutfağına has yemekleri tatma fırsatı buldu. Mustafa Özdemiroğlu’na teşekkür eden Tofaş Başantrenörü Orhun Ene şunları söyledi: “Mustafa bey zaten basketbolu seviyor biz de onu seviyoruz.”

ZOR MAÇ OLACAK

“Mustafa bey seyirci olarak da bize destek veriyor. Zaten Özdemiroğlu da bizim sevdeğimiz bir yer. Gaziantep’e gitmeden, şehrin güzel yemeklerini yeme fırsatı bulduk.” Anadolu Efes’le zor bir maç yapacaklarını ifade eden Ene, “Bu sezon 3. Euroleauge ekibiyle oynayacağız. İlk 2 maçta hazır değildik. Peş peşe kazandığımız 2 maç sonrası, yeni gelen oyuncumuzun da adaptasyonu sonrasında bu maçta daha iyi bir oyun ortaya koyacağız. 2 iç saha maçında bizi desteklemeye ğgelen Bursalı basketbolseverlerin bizi bu maçta da yalnız bırakmayacağını düşünüyoruz” dedi.

GALİBİYET BEKLİYORUZ

Tofaş basketbol takımını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Mustafa Özdemiroğlu ise “Tofaş’a başarılar diliyorum. İnşallah Anadolu Efes maçından da galibiyetle ayrılacaklarına inanıyorum. Böyle güzel bir ekibi, hocamızı aramızda görmekten mutlu duyduk. Gaziantep mutfağını da onlara tattırmış olduk. İnşallah bu onlar için doping etkisi yaratır. Anadolu Efes maçından galibiyetle ayrılırlar” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X