ÖzdilekPark’ta açılış heyecanı

Özdilek yatırımlarına bir yenisini ekledi. Nilüfer’de 50 milyon dolar harcama ile kurduğu ÖzdilekPark, yarın açılacak. Hüseyin Özdilek, 60 bin metrekare kapalı alana sahip AVM’de 55 mağazanın hizmet vereceğini söyledi.

ÖzdilekPark’ta açılış heyecanı

Özdilek Holding’in 50 milyon dolarlık yatırımla, Nilüfer’de kurduğu ÖzdilekPark yarın kapılarını aralayacak. Yeni alışveriş merkezi, toplam 20 bin metrekare kiralanabilir alan ve 55 mağazası ile bin kişiye istihdam sağlayacak.

Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, dün Safahat Lokantısı’nda gerçekleştirilen lansman toplantısında yaptığı konuşmada, ÖzdilekPark’ta 1,5 yıl önce çalışmalara başladıklarını söyledi. AVM’nin 50 milyon dolar yatırımla 60 bin metrekare kapalı alana sahip olduğunu belirten Özdilek, 20 bin metrekare kiralanabilir alanın bulunduğunu kaydetti. Özdilek, AVM’de 55 mağazanın hizmet vereceğini ve bin 100 araç alabilecek otoparkın bulunduğunu vurguladı. Sinema konusunda da iddialı olduklarını ifade eden Özdilek, “Türkiye’de sinema cirosundan yüzde 5 pay alıyoruz” dedi. Hüseyin Özdilek, AVM’de bulunan Özdilek Market’in planlaması için Hollanda’da bir danışman firmadan destek aldıklarını vurguladı.

ASIL İŞVEREN MÜŞTERİ

Özdilek, ”Hizmet sektöründe yüzü sirke satan bu işi yapmasın. İşverenin Özdilek değil müşteri olduğunu, müşteri memnuniyeti yüksek ise buranın açık olacağını söylerim. Arzın bol olduğu zaman markalaşan işletmeler ayakta kalabilir, talebin bol olduğunu zaman değil” diye konuştu. Özdilek, itibarın paradan daha önemli olduğunu ve buna önem veremeye devam edeceklerinin altını çizdi.

KOLAY ULAŞIM 

Nilüfer’de kurulan ÖzdilekPark, yarın saat 11.00’de açılacak. AVM’de Özdilek Hipermarket, Özdilek Departman Mağaza, Kafe Safahat, H&M, MediaMarkt gibi mağazalar bulunuyor. İzmir Yolu üzerinde bulunan AVM, metro istasyonuna 2 dakika mesafede buyer alıyor. 

51 MİLYON ZİYARETÇİ

Özdilek Holding, ÖzdilekPark yatırımıyla 400, toplamda ise 8 bin 500 kişiye istihdam sağlamış olacak. Öte yandan 2016 yılında Özdilek AVM’leri 51 milyon kişi ziyaret ederken, holding bu oranı 2017 yılında 58 milyona çıkarmayı hedefliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X