Özdilek’ten Fethiye’ye park ve spor tesisi

Nilüfer Belediyesi, hayırsever işadamı Hüseyin Özdilek ile park ve spor tesisi protokolü imzaladı.

Özdilek’ten Fethiye’ye park ve spor tesisi

Protokol imza törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve işadamı Hüseyin Özdilek, Fethiye Mahallesi’nde yaklaşık 12 bin metrekarelik alanda park yapımı ve Fethiye Pazar Alanı’nda tenis kortları ve halı sahanın yer aldığı spor donatı alanı, pazaryeri ve otopark yapımı protokolüne imza attı. 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer halkı adına işadamı Hüseyin Özdilek’e teşekkür etti. Bozbey, “Hüseyin Özdilek Bursa’nın gerçekten örnek alınacak işadamlarından biri. Fethiye Mahallemizde çok güzel bir alanda büyük bir park düzenlemesi yapacaklar. Yine Fethiye Mahallemizde bulunan bir alana da spor tesisi yaparak Nilüferli gençlere armağan edecekler” dedi. 

Hayırsever işadamı Hüseyin Özdilek de Bursa’da her geçen gün istihdamı artırmak için çalıştıklarını söyledi. Özdilek, “Alaaddinbey Mahallesi’nde de alışveriş merkezi yapıyoruz. Nilüfer Belediyesi sınırları içerisindeki o bölgenin de aktivitesi artacak ve cazibe merkezi haline gelecek. Biz şuna inanıyoruz, üreteceğiz, istihdam edeceğiz, vergi ödeyeceğiz ve Türkiye’nin gayri safi milli hasılatını artıracağız. Bizden önceki nesillerin bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti devletini bizden sonraki nesillere daha yaşanır şekilde ve Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi ‘Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak’ hepimizin boynumuzun borcu” şeklinde konuştu. 

İmzalanan protokol kapsamında Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’nde 12 bin metrekarelik alana park ve Fethiye Mahallesi’nde bulunan pazar alanına alt katı pazaryeri ve otopark, üst katı da tenis kortlarının ve halı sahanın bulunduğu, sporcu sosyal tesisi ile çocuk oyun alanı, dinlenme alanları ve otopark yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X