Özdilek’ten Uşak’a 15 milyon dolarlık AVM

Özdilek hız kesmiyor. Uşak’ta 15 milyon dolarlık yatırımla 40 bin metrekare alan üzerine kurulu AVM’yi dün açan Özdilek, bunun bir benzerini bir hafta sonra da Turgutlu’da faaliyete geçirecek.

Özdilek’ten Uşak’a 15 milyon dolarlık AVM

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Perakende sektörünün lider markalarından Özdilek, 11’inci Alışveriş Merkezi’ni (AVM) dün Uşak’ta hizmete açtı. 

Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, 40 bin metrekare alan üzerine kurulu yeni mağazanın 11 bin metrekaresinin kapalı alandan oluştuğunu söyledi. 70 bin çeşit ürünün satıldığı ve 280 Uşaklı personelin istihdam edildiği AVM’de marketten sinemaya, mağazalardan çocuk oyun alanlarına ve kafeteryaya kadar bir çok alanda sabah 8’den gece 12’ye kadar hizmet verileceğini dile getiren Özdilek, ”Bir alışveriş merkezini daha Özdilek markasıyla sunmanın gururu içindeyiz. Bunu bir hafta sonra Turgutlu ile sürdüreceğiz. Bugün bizim bayramımız, mutluyuz. Ülkemize katma değer meydana getirmekten büyük keyif alıyoruz” dedi.

FARK YARATIYORUZ

Hüseyin Özdilek, yeni merkezin 15 milyon dolarlık (45 milyon TL) bir yatırım olduğunu ifade ederek, ”Sektörde bir arz var bir de talep var. Arzda müşterinin isteğinin neler olduğunu bileceksiniz ve fark yaratacaksınız. En kaliteli, en taze ürünü en güler yüzlü, en hijyenik şekilde müşteriyle buluşturmak mecburiyetindesiniz. Bunu da bir sefer yapmak yetmiyor. Sürdürülebilir şekilde devam ettirmek zorundasınız. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKARAK

Hizmetlerin artmasının ülkenin gayrı safi milli hasılasını yükseltmek demek olduğunu dile getiren Hüseyin Özdilek, muasır medeniyet seviyesinin üzerine ancak böyle çıkılabileceğinin kaydetti.

Özdilek, ”Organizasyon, planlama, optimal üretim ve pazarlama bir işletmenin olmazsa olmaz değerleridir. Cumhuriyetimize sahip çıkarak bunları gerçekleştireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X