Özdilek’ten yeni eğitim yuvası

Özdilek firması tarafından Gemlik’te yapılacak okulun temeli törenle atıldı.

Özdilek’ten yeni eğitim yuvası

Gemlik Belediyesi tarafından başlatılan ‘Eğitimde Güç Birliği’ projesi  projesi kapsamında Özdilek Alışveriş Merkezleri tarafından Gemlik Endüstri Meslek Lisesi yanına yapılacak okulun temel atma törenine Vali Münir Karaloğlu, Kaymakam Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı. 

24 Derslikli Cevdet Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi’nin temel atma töreninde konuşan  Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, ‘1971 yılında açtığımız havlu dükkanından bugün 6 bin 500 kişinin çalıştığı tesisler haline geldik. Bize bu imkanları sağlayan Türkiye Cumhuriyeti’ne teşekkür ediyorum. Gemlik şubemizin temel atma töreninde okul sözü vermiştik, Belediye başkanımız bunu güzel bir dille hatırlattı. 

Gemlik’te temelini attığımız Kız İmam Hatip Lisesi, Özdilek’in 8. okulu olacak. Allah gözlerimi yummadan, 10. okulu da yapmayı bizlere nasip etsin. Benden sonra oğlum Murat’ın da 10 okul yapmasını istiyorum” dedi.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz da  Gemlik’te iş yapanların ilçeye katkıda bulunduklarını ifade etti ve 4 yılda toplam 160 derslik yaptıklarını belirtti. 

Vali Münir Karaoğlu ise, hayırseverlerin okul yaptırmasının sevindirici  dlduğunu söyledi. Vali Karaoğlu, ‘Bursa’da eğitime 350 milyon TL’lik katkı yapıldı. İlin valisi olarak Bursa ile gurur duyuyorum’ dedi.

Konuşmaların ardından okulun temeline ilk harç konuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X