Özel Bursa Kültür Okulları’ndan robot yarışmasında birincilik

Özel Bursa Kültür Okulları, bünyesinde bulunan Bilişim Teknolojileri Elektronik Robot Kulübü, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin düzenlediği robot yarışmasında Türkiye birincisi oldu.

Özel Bursa Kültür Okulları’ndan robot yarışmasında birincilik

Bu yıl ilk defa katıldığı Yıldız Teknik Üniversitesi Robot Yarışması Çizgi İzleyen Kategorisinde 200’ü aşkın robot içerisinde Big King Kültür-1 robotu ile birincilik derecesini elde etti. Türkiye’nin birçok yerinden gelen özel ve kamu lise, üniversite öğrencilerinin yer aldığı Yüzlerce yarışmacı ve binlerce katılımcıyı geride bırakarak birinciliği göğüsleyen Özel Bursa Kültür Okulları öğrencileri, Bursa’nın teknoloji ve bilim dünyasındaki gururu oldu.

Yıl içerisinde İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesinde Türkiye birinciliği, Marmara Robot Yarışmalarında ise Türkiye ikinciliği alan Bilişim Teknolojileri Elektronik Robot Kulübü, son olarak da Yıldız Teknik Üniversitesinde Türkiye birinciliği alarak başarılarına başarı kattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X