Özel: Bursa’yı kazanacağız

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Yıldırım İlçe Örgütü’nün toplantısına katılmak için geldiği Bursa’da basın toplantısı düzenledi.

Özel: Bursa’yı kazanacağız

DERYA DEMİR

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak bugün OHAL’a karşı oturma eylemi gerçekleştireceklerini belirten Özel, vatandaşları bu eyleme katılmaya çağırdı. OHAL’in kalkması ile ekonominin normale döneceğini, doların önce 3.5, ardından 3 seviyelerine kadar ineceğini öne süren Özel, faiz oranlarının da yüzde 10’lara kadar düşeceğini kaydetti.

ABD’YE TEPKİ

ABD, İngiltere ve Fransa’nın Suriye’ye füzeli müdahalesini de değerlendiren Özel, “Miraç Kandili’nde gökten rahmet ve af yağmasını bekleyenler, avuçlarını açtıklarında üzerlerine emperyalistlerin füzelerinin, bombalarının yağdığını gördüler.

Suriye’de kimyasal silah kullanıldıysa Birleşmiş Milletler (BM) kararıyla en ağır ceza verilsin. Ancak bu ceza BM kararı ile olmalıdır. BM’den bir heyetin bölgeye inceleme için gitmesine saatler kala, her şeyin açığa çıkması an meselesiyken beklemeden bombardıman yaptılar.

Ancak ‘zaten heyet gidiyordu neden beklemediniz’ diye soran yok. ABD değil miydi sizin söyleminizle FETÖ’ye kucak açan? Şimdi bakıyorsunuz YPG’ye, PKK’ya silah yardımı yapan ABD ve bunları destekleyen AK Parti. Kimler kimlerle beraber? Bugün maske düşmüş ve AK Parti’nin gerçek yüzü ortaya çıkmıştır” dedi. 

“BURSA’DA RÜZGARIN YÖNÜ DEĞİŞTİ”

2019’da yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili de konuşan Özel, “Genel Başkanımız yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Bursa’nın alınacağını söylüyor. Büyükşehir Belediyesi’ni alacağımıza yürekten inanıyoruz. Çünkü Bursa’da rüzgarın yönü değişti” şeklinde konuştu. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X