Özel çocuklara özel konuk

‘İncir’ şarkısıyla dikkat çeken genç ses İlyas Yalçıntaş, Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Meslek Eğitim Merkezi’nin mezuniyet törenine katılarak, ‘özel çocuklara’ sürpriz yaptı.

Özel çocuklara özel konuk

Fırat Toraman

 

Pop müziğin yeni ve başarılı isimlerinden İlyas Yalçıntaş, dün Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Meslek Eğitim Merkezi’nde eğitim gören down sendromlu ve engelli öğrencilere sürpriz yaparak düzenlenen mezuniyet törenine katıldı.

Özel çocuklarla birlikte kep atan Yalçıntaş, ‘Bu çocukları herkesin ziyaret etmesi gerekiyor. Burada ruhumu biraz olsun ehlileşmiş hissediyorum’ dedi.

TÜKETİM ÇAĞINDAYIZ

Son şarkısı ‘İçimdeki Duman’ın gördüğü ilgiden hayli memnun olan İlyas Yalçıntaş, en iyi şarkıların bile 3-4 ay dinlendiği bir tüketim döneminde olduğumuzu söyledi. 

Yalçıntaş, ‘Bir kağıt, kalem ve gitarla evde yaptığım şarkının milyonlar tarafından kabul görmesi inanılmaz bir duygu. Ama artık herşey çok çabuk tüketildiği için vakit kaybetmeden yenisini yapmak gerek’ diye konuştu.

 

Genç şarkıcı, törende öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X