‘Özel Eğitim’ kurslarına yoğun ilgi

Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi tarafından, özel eğitime gereksinim duyan vatandaşların eğitiminde görevlendirilmek üzere açılan kurs yoğun ilgi görüyor.

‘Özel Eğitim’ kurslarına yoğun ilgi

Üniversitelerin Yüksek Lisans, Lisans ve Ön Lisans bölümlerini bitirenler ile emekli öğretmenlerin de katıldığı ‘Ücretli Öğretmenler İçin Özel Eğitim Kurs Programı’ Osnangazi Halk Eğitimi Merkezi’nin Muradiye Şubesi’nde başladı. 80 saat sürecek kurs programına en az ön lisans mezunu vatandaşlar katılıyor. Kursu başarıyla tamamlayan adaylar; özel eğitim sınıflarında ve rehabilitasyon merkezlerinde görev alabiliyor.

“ÇOCUKLARIMIZ SİZİN ELİNİZDE ŞEKİLLENECEK”

Programın açılışında adaylara bilgi veren Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Köse, “Bu kurs; bilgi, sabır ve empati kurmaya gerektiren yaşama dair olumlu davranışları kazandırmaya dayalı bir eğitim programıdır. Özel gereksinimi olan çocuklarımız, sizin ellerinizde şekillenecek. İki ay süreyle açık olacak kurslara ilgisi olan, gerek kamu görevlisi, gerek özel sektör çalışanları olsun şartları tutan her vatandaşımızı bekliyoruz” dedi. 60 Kursiyerin katılımıyla başlayan kursta eğitimler hafta içi günlük 6 saat şeklinde yapılıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X