Özel gösteri!

Bu yıl 14.’sü düzenlenen Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen Özel Eğitim Kurumları Şenliği’nde renkli görüntülere sahne oldu.

Özel gösteri!

Nilüfer 14. Uluslararası Spor Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Şenlikler kapsamında Özel Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen şenlik büyük ilgi gördü.Yaklaşık 200 öğrenci yaptıkları stafet, pumse, voleybol ve kız basketbol gösterileri büyük alkış aldı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı gösteriler sırasında Mithat Enç, Nilüfer İş, İşitme Duyum ve İpek Özel Eğitim okullarının öğrencileri de tribünde arkadaşlarının heyecanına ortak oldu.

DESTEK VERİYORUZ

 

Engelli öğrencilerin neler başardığını hep birlikte gördüklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “İyi eğitimle engellerin ortadan kalkacağı açıkça görülüyor. Nilüfer Belediyesi olarak özel eğitim ve öğrencilere her zaman destek sağlıyoruz. Önümüzdeki süreçte daha fark projeler üretmek istiyoruz” dedi. 

Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç da organizasyonun önemine dikkati çekerek, “Burada eğitimle her türlü engelin kalkacağını göreceğiz” diye konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç öğrencilere madalyalarını vererek toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Şenliklere  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selami Güllü de katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X