Özel güvenlik eğitim aldı

Saha içerisine fotoğraf makinesi, güç kaynakları, selfie çubukları alınmayacak.

Özel güvenlik eğitim aldı

Spor müsabakalarında yaşanan tatsız olayların önüne geçilmesi için Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda spor müsabakalarında görev yapan özel güvenlik görevlilerine eğitim verildi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Gün, “Antalya, İstanbul ve Samsun’da oynanan maçlarda ciddi güvenlik zafiyetleri vardı. Bu zafiyetleri gidermek için bu şekilde bir eğitim planladık. Bundan sonra maçlarda yetkilerinizi tam olarak kullanmalısınız. Özellikle üst aramalarında maytap, torpil, meşale, bıçak, çakı, silah, alkol ve uyuşturucu içeren maddelerin içeri sokulmaması sizlere ayrıntılı olarak anlatılacak” dedi.

Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Orhan Koç, “Teknolojinin gelişmesi ile birlikte spor müsabakalarına bazı cihazlar getiriliyor. Bunların içeri alınmaması gerekiyor. Fotoğraf makinesi, powerbank, güç kaynağı, selfie çubukları içeriye kesinlikle alınmayacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X