(Özel Haber) Dalgıçlar Side Limanı’nı Temizledi

Akdeniz’e kıyısı olan 21 ülkede aynı anda gerçekleştirilen “Akdeniz’i Temiz Tutalım-Clean Up The MED” kampanyası kapsamında Antalya’nın Manavgat ilçes…

(Özel Haber) Dalgıçlar Side Limanı’nı Temizledi

Akdeniz’e kıyısı olan 21 ülkede aynı anda gerçekleştirilen “Akdeniz’i Temiz Tutalım-Clean Up The MED” kampanyası kapsamında Antalya’nın Manavgat ilçesi Side Limanı’nda temizlik yapıldı. Liman Başkanlığı ve DTO koordinesinde gerçekleştirilen etkinlikte Silver Diving Center Dalgıç Okulu dalgıçları tarafından Side Limanı tamamen taranarak temizlendi. Çevredeki turistlerin de ilgiyle takip ettikleri temizlik çalışmasında denizden çıkanlar arasındaki otomobil lastiği, buzdolabı parçaları, tabak, çatal, bıçak, poşet, havlu, tişört ve çuvallar dolusu içki şişesi ve pet şişe dikkat çekti. Side Limanı’nı sık sık temizlediklerini belirten Silver Diving Center Dalgıç Okulu sorumlusu Ahmet Gülaydın, gerçekleştirdikleri etkinlikle amaçlarının Akdeniz genelinde olduğu gibi Side Limanı’nda deniz kirliliğine dikkat çekmek olduğunu belirtti. Gülaydın, “Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinliğin en önemli amacı deniz kirliliği konusunda farkındalık oluşturmak. Başta tekne sahipleri ve çalışanları olmak üzere Side halkına seslenmek istiyorum, lütfen bindiğimiz dalı kesmeyelim. Deniz bizim ekmek teknemiz. Ekmek teknemizi temiz tutalım. Denize çöp atmayalım, atana da engel olalım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X