Özel Hatem Okulları’nın yeni CEO’su Okan Dilik

Özel Hatem Okulları’nın yeni Türkiye Geneli Genel Müdürü ve Ceo’su, yaptığı başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Okan Dilik oldu.

Özel Hatem Okulları’nın yeni CEO’su Okan Dilik

Liderlik ettiği eğitim kurumlarına, kurumsallaşma ve marka itibarının artması konusunda önemli katkılar sağlayan Okan Dilik, geçen hafta Özel Hatem Okulları merkez binasında düzenlenen imza töreninin ardından Hatem Ailesi’nin başına geçti. 

3 yılda 99 okul hedefiyle hızla büyüyen Hatem Okulları, ünlü eğitim yöneticisi Okan Dilik’in liderliğinde gücüne güç katarak, istikrarlı büyümesini devam ettirecek. Tüm söylemlerinde eğitimin ciddi bir iş olduğunu vurgulayan ve yönetim anlayışını da bu doğrultuda şekillendiren Okan Dilik, disiplinli yaklaşımı ve yenilikçi eğitim vizyonuyla Hatem markasına artı değer katacak. Hatem Okulları felsefesini benimsemiş, saygın üniversitelerden mezun, üstün mesleki yeterliliklere sahip eğitmen ve yönetici kadrosuyla geleceğin liderlerini yetiştiren Özel Hatem Okulları; Okan Dilik liderliğinde, başarısı kanıtlanmış ve özgün eğitim programlarıyla akademik başarının yanı sıra sosyal hayatta özgüvenli, düşünen, üreten bireyler yetiştirmeye devam edecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X