“Özel İdare Ve Hastane Kavşağı Arasında Bölünmüş Yol Ve Köprülü Kavşak Yapılacak”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da Tuna Mahallesi hastane kavşağı ile İl Özel İdare Kavşağı arasındaki bölünmüş yol ve türbe yolu köp…

“Özel İdare Ve Hastane Kavşağı Arasında Bölünmüş Yol Ve Köprülü Kavşak Yapılacak”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da Tuna Mahallesi hastane kavşağı ile İl Özel İdare Kavşağı arasındaki bölünmüş yol ve türbe yolu köprülü kavşak çalışmalarına başlanacağını açıkladı. Tuna Mahallesi hastane kavşağı ile İl özel idaresi kavşağı arasında bölünmüş yol yapımı ve Türbe yolu mevkiinde de köprülü kavşak içeren projenin maliyetinin toplam 19 milyon 377 bin lira olduğunu belirten Milletvekili Tunç, yapım ihalesinin KDV ve fiyat farkı hariç 15 milyon 640 bin lira olarak gerçekleştirildiğini söyledi. Özel idare kavşağı ile Tuna Mahallesi kavşağının hemzemin olarak düzenleneceğini de vurgulayan Milletvekili Tunç sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölünmüş yolun üstyapısının Bitümlü sıcak karışım asfalt olarak yapılacak. Adliye lojmanları, Güzel Sanatlar Lisesi, Gazi Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ve İmam Hatip Lisesi gibi çok sayıda okulun bulunduğu kesimde yapılacak yaya kaldırımları, üst geçit ve yaya geçitleri ile şehrin içinde trafik güvenliği ve standartlarını arttırarak halkın ve öğrencilerin rahat ve güvenli ulaşımı sağlanmış olacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X