Özel Okyanus çok şen! 4-1

Lacivert turunculu ekip, Nilüfer Fethiye Ortaokulu engelini Kayra (2), Efe ve Caner’in golleriyle aşarak, ilk maçında 3 puanla tanışmanın sevincini yaşadı.

Özel Okyanus çok şen! 4-1

Umut Kutluca

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 2. Küme Yıldız Erkekler Futsal Ligi açılış mücadelesinde Nilüfer Özel Okyanus Ortaokulu, Nilüfer Fethiye Ortaokulu’nu 4-1 mağlup etti.

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada lacivert turunculu ekip ilk maçında 3 puanı hanesine yazdırmanın sevincini yaşadı.

Okyanus, 5. dakikada Efe Torun ile 1-0 öne geçti. 9. dakikada ise Fethiye’den Süleyman Duran maça dengeyi getiren golünü kaydetti.

FARK AÇILDI

İlk yarınını bitimine saniyeler kala ise denge bozuldu. 15. dakikada Kayra Korkmaz, Okyanus’u 2-1 öne geçirdi. İkinci yarıda oyun hakimiyetini elinde bulunduran lacivert turunculu ekip farka kolay gitti.

24. dakikada tekrar sahneye çıkan Kayra Korkmaz ile 25. dakikada Caner Özen attığı golle skoru 4-1 yaptı. Maçı kazanan Özel Okyanus Ortaokulu, büyük sevinç yaşadı.

SALON: Atıcılar Çok Amaçlı

HAKEMLER: Aybars Türkkan (***), Duygu Kabataş (***)

SARI KART: Dk.14 Caner (Okyanus Ortaokulu)

GOLLER: Dk. 5 Efe, Dk. 15-24 Kayra, Dk. 25 Caner (Okyanus Ortaokulu), Dk. 9 Süleyman (Fethiye Ortaokulu)

ÖZEL OKYANUS OO: Umut (***), Murat (***), Efe (***), Caner (***), Kayra (***)

FETHİYE OO: Çağrı (**), Oğuzhan (**), Süleyman (**), Hamza (**), Mert (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X