Özel Tan Okulları’nda mezuniyet coşkusu

Özel Tan Okulları’nın Fen ve Anadolu Lisesi’nde 2015-2016 Eğitim-öğretim yılı Kep Atma ve Mezuniyet Töreni yoğun veli ve misafir katılımıyla coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Özel Tan Okulları’nda mezuniyet coşkusu

Özel Tan Okulları Genel Müdürü Şükrü Akyollu ile Özel Tan Okulları kurucularının, idarecilerinin, öğretmenlerinin ve öğrencilerin hazır bulunduğu törende duygusal anlar yaşandı.

”Mezuniyet ve Kep Atma Töreni” saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Tan Liseleri Müdürü Selda Beyazıt’ın konuşmasıyla başladı. Tan Liselerinde öğrencilerin akademik başarılarının yanında, özgüvenleri yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın, sorumluluğunu bilen, gençler olarak yetişmelerine büyük önem verildiğinin altını çizen okul Müdürü Selda Beyazıt, mezun öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı dileklerinde bulundu. Tan Okulları Genel Müdürü Şükrü Akyollu’da yaptığı konuşmasında 2016  YGS’de Türkiye 3.sü , ilk yüzde 8, ilk binde 43 derece ile Bursa’ da ulaşılması güç bir başarıya imza attıklarını, bu büyük başarının LYS sınavında da devam edeceğini söyledi. Veliler adına duygularını dile getiren  Doktor Muammer Gün, Tan Okullarında öğrencilerin akademik ve sosyal kazanımlarının üniversite yaşamlarında büyük faydalar sağlayacağını dile getirerek, başta Tan Okulları yönetimi olmak üzere tüm idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

MUHTEŞEM KONSER

Tan Liseleri Mezuniyet Törenine ‘’Destan Gösteri Sanatları Topluluğu’nun  müthiş gösterisi ve Orkestra Tan’ın muhteşem konseri damga vurdu. Destan ekibinde yer alan 12.sinif öğrencileri cübbeleriyle gösterinin bir bölümüne dahil olup son kez sahne aldılar. Tan Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden oluşan ‘’Orkestra Tan ise mezuniyet töreninde birbirinden duygusal parçalarını bu defa velileri ve arkadaşları için seslendirdi. Tan Liseleri Destan Gösteri Sanatları Topluluğu ve Orkestra Tan katıldıkları ulusal ve uluslar arası birçok festival ve yarışmada başarılı performanslarıyla ülkemizi başarıyla temsil edip, aldıkları 1.lik ödülleriyle de okullarının gururu olmuşlardır.

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Tan Liseleri Mezuniyet Töreni 2016 YGS Türkiye 3.sü, Bursa şampiyonu Caner Korkmaz’ın, ilkokuldan, liseye uzanan Tan’da geçen eğitim yıllarını anlatan duygu dolu konuşması ile devam etti. Mezun öğrenciler adına kürsüye gelen Elif Soyubol ise Tan Okullarından aldıkları akademik ve sosyal kazanımlarla, üniversite yaşamlarına donanımlı başlayacakları ifade ederek, tüm okul yönetimine, öğretmenlerine teşekkür etti.

Tan Anadolu Lisesi 1.si Algı Kanar ve Yiğit Ertürk ile Tan Fen Lisesi 1.si Zeynep Aleyna Bayram alkışlar eşliğinde mezuniyet kütüğüne anı maketlerini çaktılar.

Eğitimde sürekliliği temsil eden Bayrak Teslim Töreni, 12. Sınıf öğrencilerinden Berk Buğra Şimşek ve Ferize Yıldız’ın 11. Sınıf öğrencileri Kaan Atakan Aray ve Necla Mutlu’ya Bayrak ve flamayı teslim etti.

Mezuniyet Töreninin en heyecanlı kısmı olan ‘’Keplerin Havaya Atılması” ile tüm öğrenciler ve veliler büyük bir coşku yaşadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X