Özel uçakla Bursa’ya!

Cem Yılmaz, başrolünü çocuk oyuncu Berat Efe Parlak’la paylaştığı yeni filmi ‘İftarlık Gazoz’un galası için Bursa’ya özel uçakla geldi.

Özel uçakla Bursa’ya!

RIDVAN DEMİR

Usta yönetmen Yüksel Aksu’nun filmi İftarlık Gazoz’da Egeli bir gazozcuyu canlandıran Cem Yılmaz, Anadolu galalarına ara vermeden devam ediyor. Dün de filmin çocuk başrolü Berat Efe Parlak ve ekip arkadaşlarıyla Bursa’nın yolunu tutan Cem Yılmaz için 12 kişilik özel uçak kiralandı. Uçakla Yenişehir Havaalanı’na inen Cem Yılmaz ve film ekibi, yine VIP bir minibüsle Podyum Park’taki Cinemaximum Sinemaları’nın yolunu tuttu. Burada büyük bir ilgiyle karşılanan Cem Yılmaz, ekip arkadaşlarıyla birlikte Bursa seyircisine teşekkür etti. 

SİNEMA TUHAF BİR MESLEK

Sinema salonlarını dolduran Bursalıları selamlayan Cem Yılmaz, her zamanki gibi espri yapmadan duramadı. Sinemacılığın tuhaf bir meslek olduğunu söyleyen Yılmaz, ‘Bizim ki bir heykeltraşlık gibi değil. Heykeltraş heykelini yapar ve o eserden ne anlayacağın sana kalır. Bizimki bir iletişim sanatı. Sizde güzel hisler uyandırıp bir sonraki filmde daha güzel şeyler yapacağız. Seyircinin de emeğine sağlık. Sonuçta evden kalkıp sinema salonuna gelmek te bir emek’ dedi. Yönetmen Yüksel Aksu ise; ‘Diğer filmlerime Bursa çok ilgi gösterdi. Bu işe çok masraf ettik. Beni el aleme rezil etmeyin’ diye espri yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X