ÖZEN Grup’tan yeni yatırım; Bursa’nın en ucuz toptan marketi açılıyor…

Geniş ürün yelpazesiyle Bursa’ya yeni bir soluk getirecek Özen Gross’un belirli bir dönem değil 365 gün ucuz olacağını ifade eden Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özen, kaliteden asla taviz vermeyeceklerini vurguladı.

ÖZEN Grup’tan yeni yatırım; Bursa’nın en ucuz toptan marketi açılıyor…

HATİCE DAL
‘Bursa’nın en ucuz toptan fiyatına marketi’ sloganıyla hizmet verecek olan ‘Özen Gross’ cuma günü kapılarını açıyor.
Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özen, Sheraton Hotel’de düzenlenen basın toplantısında geniş ürün yelpazesiyle hizmete başlayacak ‘Özen Gross’u tanıttı.

Buradaki konuşmasında Bursa’nın ekonomisine değer katmaya devam edeceklerini belirten Özen, şehrin en ucuz marketini açtıklarını söyledi. Her geçen gün büyüdüklerini ve istihdama katkı sağladıklarını anlatan Özen, Bursalıların Özen Grup’u sahiplenmesinden dolayı ilk mağazanın yarın saat 09.00’da Ataevler’de açılacağını ifade etti.

Tüm vatandaşları açılışa davet eden Özen, alışveriş tarzının her geçen gün değiştiğine dikkati çekti. Cemal Özen, ‘’Müşterilerimizle dönemsel olarak araştırmalar yaptırıyoruz. Onların neler düşündüğünü önemsiyoruz ve ihtiyaçlarına daha fazla cevap vermek için çalışıyoruz” dedi.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ

‘Hep ucuz, en ucuz’ sloganıyla hizmete başlayacaklarını dile getiren Özen, yeni mağazanın 5 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olacağını vurguladı. Özen, ‘’Ferah bir alışveriş ortamı sunacağız. Başka herhangi yere gitmek zorunda kalmadan ihtiyaç duyulan tüm malzemeler bulunacak. Belli bir dönem için indirim yok. 365 gün ucuz olacak. Ucuz olmak için kaliteden asla ödün vermeyeceğiz. Bu bizim ana vizyonumuz. Toptan ve perakende bir arada olacak. En önemli kriterlerimizden biri de tazelik. Temel gıdalar, fırın, kasap, temizlik, şarküteri ve kozmetik ürünleri raflarda yerini alacak” diye konuştu.

ÖZEL BİR KONSEPTLE YAPILDI

Özel bir konseptle özel bir yatırım yaptıklarının altını çizen Özen, ‘’Müşterilerimize daha iyisini, yenisini ve tazesini sunmak için her zaman arayışlarımız devam edecek. İleride yine farklı projelerle ülkeye ve tüketiciye katkı sağlayacağız” dedi. Özen Grup bünyesinde bulunan, Türkiye’nin 3’üncü süpermarketi ve 8’inci gıda perakendecisi konumundaki ‘Onur Market’ ile ilgili de bilgi veren Cemal Özen, şunları kaydetti: ‘’Birçok özelliği içinde barındıran Onur gibi bir mağaza yönetiyorsanız arka tarafındaki sistemi ve teknolojiyi de şeffaf olarak yönetmek zorundasınız. Bizler, müşteri ihtiyaçlarına göre güncel perakendecilik yapıyoruz. Yeniden yapılanmayı gerçekleştiriyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X