Özen’den Bursa DİKOSAB’a tam destek

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa İhtisas Deri ve Karma OSB (Bursa DİKOSAB) Yönetimi ile bir araya geldi.

Özen’den Bursa DİKOSAB’a tam destek

Bölge yönetiminin çalışmaları hakkında bilgi alan Özen, Bursa ekonomisine kattıkları değerden dolayı bölge yöneticilerine ve sanayicilerine teşekkür etti.

Bursa’nın çalışan, üreten, girişimci yapısıyla Türkiye’nin en fazla katma değer üreten şehirlerinden biri olduğunun altını çizen Özen, şehrin ekonomik potansiyelleri ve farklı sektörlerde yarattığı değerlerle Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri olduğunun altını çizdi.

DİKOSAB’ın yeni statüsü ile büyüttüğü hedeflerini ve hızlandırdığı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Özen, bu yolda elinden gelen tüm desteği vereceğini vurguladı.

DİKOSAB ADIMLARINI HIZLANDIRDI

Bursa DİKOSAB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Rifat Aygüler ise, bölge yönetimi ve sanayicileri olarak Bursa’nın üretken yapısından güç alarak çalışmalarını yürüttüklerini belirtti.

Bursa’nın deri ve deri ürünleri sektöründeki geçmişi binlerce yıla dayanan tecrübesinden faydalanarak kendi sektörlerinin hak ettiği yerlere gelmesi için çalıştıklarını vurgulayan Aygüler, şunları söyledi:

“Bu yolda hep birlikte önemli mesafeler kat ettik ve karma statüsüne kavuşmamız ile birlikte adımlarımızı hızlandırdık. Artık bölgemizde çevreye olan saygımızı yitirmeden farklı sektörleri de barındırarak katma değerimizi arttıracağız. Amacımız çağımızın olmazsa olmaz üretim şartlarından olan endüstriyel kümelenmeyi sağlamak ve doluluk oranımızı yüzde yüze çıkarmaktır. Bunu başarabileceğimizin farkında ve bu güçteyiz. İnşallah hep birlikte bölgemizi ve Bursamızı yerel, global anlamda bir üretim ve ticaret merkezi haline getireceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X