Özer’e veryansın!

Maçtan bir gün önce 11’de olmayacağını öğrendiği için kampı terk eden Özer Hurmacı’ya takım arkadaşlarından tepki yağdı.

Özer’e veryansın!

Bursaspor’un büyüklüğünün farkında olmayan Özer Hurmacı takımı adata sabote etti. Maçtan bir gün önce 11’de olmadığını öğrendiği için kampı terk eden Özer’in bu davranışı Adana Demir maçı öncesinde takımdaki moralleri de allak bullak etmeye yetti.

Karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa konuşan Kerem Can, “Özer’in kendini düşünerek bizi yalnız bırakmasına üzüldük. Biz buraya savaşa geliyoruz. Oynayıp oynamamak önemli değli. İmza töreninde kulübün geleceğini kurtarmak için geldiğimizi para için burada olmadığımızı söyledik. Ben tüm alacaklarımdan vazgeçerim önemli değil. En çok üzüldüğüm konu burada arkadaşlarımızla kader birliği yaptık. Öyle bir olay yaşadık ki, bizim mücadelemizin boş olduğunu gördük. İçerden bizi yaralayan takım arkadaşımız olduğunu gördüm Bu bizi çok üzdü.

Böyle büyük bir kulübün alçakça sabote edilmesine inanamıyorum Hayatım boyunca unutamadığım büyük bir ders aldım” dedi. Anıl Karaer de Özer Hurmacı’yı yaptığı bu davranıştan dolayı, “Bize ihanet etti. Hayatımda böyle bir şey görmedim” diyerek tepki gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X