Özgan finalde kaybetti

Yıldırım Belediyesporlu Aysel Özgan, Rio Paralimpik Oyunları’nda P2-10 metre havalı tabanca kategorisinde finale çıktı ama madalyaya uzanamadı.

Özgan finalde kaybetti

Brezilya’nın Rio kentinde devam eden 2016 Paralimpik Oyunları’nda heyecan sürerken, dün P2-10 metre havalı tabancada mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu Aysel Özgan, 19 sporcu arasından 6. olarak madalyaya uzanamadı.

4 bin 148 sporcunun, 23 branşta mücadele ettiği ve Türkiye’nin 79 sporcu madaya aradığı organizasyonda dün Bursa için önemli bir gün yaşandı. Atıcılık branşında mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu Aysel Özgan, P2-10 metre havalı tabancada ilk olarak elemelerde mücadele etti.

PEHLİVANLAR’DAN BRONZ

Başarılı sporcu, 19 sporcunun mücadele ettiği eleme atışlarında başarılı olarak adını finale yazdırdı.

Elemelerde finale yükselen 8 sporcu arasına adını yazdıran Özgan, finalde istediğini yapamadı.

9 seri üzerinden gerçekleştirilen finalde 5. seri sonunda 110.1 puanla elenmekten kurtulamayan Yıldırım Belediyespor Aysel Özgan, 6. oldu.

Bu kategoride madalya alamayan başarılı sporcu, 14 Eylül’de P4 50 metre tabanca elemelerinde mücadele edecek.

Bu arada dün gerçekleştirilen P2-10 metre havalı tabanca kategorisinde mücadele eden diğer milli sporcumuz Ayşegül Pehlivanlar ise 172.3 puanla üçüncü olmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X