Özgan yine zirvede

Yıldırım Belediyesporlu Aysel Özgan, Mersin’de düzenlenen organizasyonda 10 metre havalı tabanca kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Özgan yine zirvede

Rio’da düzenlenecek 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları vizesi alarak büyük bir başarıya imza atan Yıldırım Belediyesporlu bedensel engelli atıcı Aysel Özgan, Bedensel Engelliler Atıcılık Türkiye Şampiyonası’nda zirveye çıkarak madalyalarına biri yenisini daha ekledi.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen ve 68 sporcunun katıldığı şampiyonada mücadele eden Aysel Özgan, 10 metre havalı tabanca kategorisinde 189,5 puan toplayarak zirveyi kimseye kaptırmadı. Aysel Özgan’ın elde ettiği başarılarla Yıldırım’ın sportif kalkınmasına katkı koymaya devam ettiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ın adını olimpiyatlarda da duyuracak olan sporcumuz Aysel Özgan, kazandığı Türkiye şampiyonluğu ile bir kez daha ilçemize büyük bir mutluluk yaşattı. Bu başarılar ‘sporda marka şehir Yıldırım’ hedefini gerçekleştirme yolunda bize ayrı bir güç veriyor” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X