Özge Marilyn olursa

Marilyn Monroe’yla özdeşleşen ‘Bazıları Sıcak Sever’ (Some Like It Hot) müzikalinin ‘Balım’ adıyla sahnelenen Türkçe versiyonunda başrolü üstlenen Özge Borak, ilk sınavını başarıyla verdi.

Özge Marilyn olursa

SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

 

Marilyn Monroe, Jack Lemmon, Tony Curtis gibi 20. yüzyıla damgasını vurmuş yıldızlarıyla hafızalarda yer eden ve ‘Sugar’ adlı Broadway müzikalinden sinemaya uyarlanan ‘Bazıları Sıcak Sever’ (Some Like It Hot), İstanbul’da ‘Balım’ adıyla yeniden sahneye taşındı. Galası büyük ilgi gören ‘Balım’da Marilyn Monroe’nun oynadığı rolü üstlenen Özge Borak, ilk gösterimde seyirciden tam not aldı.

ÜNLÜ İSİMLER AYNI SAHNEDE

Müzikal sayesinde babası Selçuk Borak’la ilk kez bir projede görev aldığını söyleyen Özge Borak, bu durumun kendisine gurur verdiğini söyledi. Borak, ‘Ayrıca benim oynadığım rolü bir dönem efsane Marilyn Monreo’nun oynamış olması da heyecanımı ikiye katlıyor’ diye konuştu. Başları mafyayla derde giren iki müzisyenin hikâyesini konu alan müzikalde İlker Aksum, Ozan Çobanoğlu, Zeki Alasya ve Şebnem Sönmez de seyirci karşısına çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X