Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Özgür İnegöl’de kaldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursa ekibi, liberosu Özgür Özer’le yeniden anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursa ekibi, liberosu Özgür Özer'le yeniden anlaştı.

SADULLAH ORGAN

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 3. sezonunu geçirmeye hazırlanan İnegöl Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bursa ekibi, libero Özer Özger ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp idari başkan yardımcısı Gülbey Koçan, sözleşmesi sona eren Özger ile yeniden anlaşma sağladıklarını söyledi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Özger’in iki sezondur İnegöl Belediyespor formasını giydiğini hatırlatan Koçan, hem iç hem de dış transferle ilgili görüşmelerinin sürdüğünü dile getirdi. Koçan, yeni sezona iyi bir takımla girmek istediklerini belirterek, “Yeni sezonda, geçen yılki stres ve korkulu günleri tekrar yaşamak istemiyoruz. Bu doğrultuda iyi bir sezon geçirip hedeflediğimiz noktalara gitmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Özer Özger yeniden İnegöl Belediyespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade ederek, 1 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.


Avatar Seç KAPAT
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran'a 2 yıl 6 ay
Sıradaki Haber Sadettin Saran’a hapis cezası