Özgürlük ruhlarında var

Gerek kariyerleri gerekse özel hayatlarıyla gündemden düşmeyen bir çok ünlü, özgürlük hissini iki teker üzerinde yaşıyor.

Özgürlük ruhlarında var

Özgürlüğün teknolojiyle en uyumlu buluşması olan motosikletler, bir çok ünlü ismin de vazgeçemediği bir tutku. Şöhretlerinin bedelini özel hayatlarıyla ödeyen ve yaşadıkları aşklardan ne yeyip ne içtiklerine kadar her detayı kamuoyunun gözü önünde yaşayan ünlüler, kısıtlanan özgürlüklerini bir bakıma iki teker üzerinde olmanın verdiği hazla yaşıyorlar. İşte motosiklet tutkunu bazı yıldızlar…

Tamer Karadağlı 

Motosiklet tutkunu ünlüler denince akla gelen ilk isim Tamer Karadağlı olur. Bu yönüyle zaman zaman ön plana çıkan Karadağlı, bulduğu her fırsatta Harley Davidson marka motosikletiyle yollara düşüyor. Yıllardır motosiklet kullanan başarılı oyuncu, Harley Davidson’dan başka marka da kullanmıyor.

Acun Ilıcalı

Son dönemin en ünlü televizyoncusu olan Acun Ilıcalı, daha muhabirlik yaptığı yılardan bu yana motosiklet kullanıyor. Zaman zaman lüks arabaları ve özel jetiyle manşetlere yansıyan Ilıcalı’nın birden fazla motosikleti bulunuyor. Ancak Ilıcalı racing tipi motosikletlerden vazgeçmiyor.

Atilla Saral 

Ünlüler dünyasının en eski motosikletçilerinden biri de manken ve oyuncu Atilla Saral. Yılardır Honda’nın motosiklet sektöründeki sıradışı modeli Goldwing’le asfaltın tozunu atan Saral, aynı zamanda markanın kulübünün de sıkı bir üyesi. Atilla Saral, bin 800 santimetreküp büyüklüğündeki motosikletiyle çok mutlu.

Alp Kırşan

Ekranların en muzip isimlerinden Alp Kırşan da bir motosiklet tutkunu. Televizyona yansıttığı bitmek bilmeyen enerjisini enduro tarzındaki motosikletiyle atan Kırşan, zaman zaman da tercihini tıpkı Atilla Saral gibi Goldwing’den yana kullanıyor. Alp Kırşan, motosikletiyle yola çıkmaya bayılıyor.

Hüsnü Şenlendirici

Klarnet denince Türkiye’de ilk akla gelen isimlerden olan Hüsnü Şenlendirici de bir çok ünlü isim gibi yolculuklarını çoğu zaman iki teker üzerinde gerçekleştiriyor. Tarzını enduro’dan yana kullanan Şenlendirici, motosikletiyle çok mutlu.

Emre Altuğ 

Ünlü popçu Emre Altuğ, pek fazla motosiklet üzerinde görünmese de, yine de eski bir iki teker sevdalısı. Zaman zaman farklı tarzları deneyen Emre Altuğ, bir dönem hız motosikletlerine merak sarsa da tercihini chopper’dan yana kulanıyor.

Cem Yılmaz

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisinde sonradan başlayan motosiklet merakını giderek ilerletti. Bir dönem üç tekerlekli dev motosikletiyle dikkat çeken Yılmaz’ın garajında bir de enduro tarzındaki iki tekerleklisi duruyor. Ünlü komedyen, bir dönem kullandığı sıradışı elektrikli scooter’ıyla da gündem yaratmıştı. 

Burak Deniz

Özellikle İstanbul trafiğine en kolay çözümü getirmesi sebebiyle motosikletten inmeyen bir başak ünlü isimse son dönemin dikkat çeken oyuncularından Burak Deniz. Yakışıklı oyuncu, yeşil renkli motosikletiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Umut Oğuz

Ekranların en komik yıldızlarından Umut Oğuz da eskiden beri motosiklet kullanan isimlerden. Tam bir hız tutkunu olan Oğuz’un racing tarzı motosikleti bulunuyor. Ünlü oyuncu motosikletini şehirlerarası seyahatlerde de kullanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X