Özgüvenimiz yerine geliyor

Serdar Kurtuluş, takım olarak iyi futbol oynadıklarını belirtirken ‘Bu da kazanarak oluyor. Tabii taraftarın desteği çok önemli’ dedi.

Özgüvenimiz yerine geliyor

Konyaspor karşısında Pablo Martin Batalla’nın atığı 2. golün asistini yapan Serdar Kurtuluş, taraftarın desteğiyle güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Oyun olarak iyi yolda olduklarını belirten tecrübeli oyuncu, ‘Benim asistimden çok takımın iyi yolda olması bizi daha çok mutlu ediyor. Futbolumuz her geçen hafta daha çok gelişiyor. Konyaspor karşısında da güzel bir galibiyete imza attığımızı düşünüyorum’ dedi.

Taraftara teşekkür

Zirve yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden 29 yaşındaki futbolcu, ‘3 puan özgüvenimizi yerine getiriyor. Tabii buda kazandıkça oluyor. Konyaspor bakıldığında ligde az gol yiyor ve Avrupa Kupaları’nda mücadele ediyor. Taraftarımızın desteğiyle kazanmasını bildik. Biz yolumuza devam ediyoruz. Desteklemeye gelenlerin ayağına sağlık’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X