Özhan Pulat istifa etti

Eleştirilerin odağındaki isim olan ve bir süredir ortalıkta gözükmeyen Pulat, dün görevi bıraktı.

Özhan Pulat istifa etti

Bursaspor Oyuncu İzleme Direktörü Özhan Pulat, görevini bıraktığını açıkladı. Bir süredir ortalıklarda gözükmeyen ve eleştirilen Pulat, kişisel sosyal medya hesabından ‘1 yıllık süreçte doğru isimleri kulübe kazandırmak ve doğru işler yapmak adına hiçbir polemiğin içinde bulunmadan var gücümüzle çalışıp onlarca oyuncu belirledik ve hepsini yönetim kurulu ve teknik direktörlerle paylaştık. Bu sezon başı Ekong, Titi, Barış, Badu, Agu isimlerini teknik direktörümüze sunarak kendisinin de onayıyla kulübümüze kazandırdık’ dedi.

OYUNCU ARŞİVİ OLUŞTU

Bursaspor Başkanı Ali Ay ise Özhan Pulat’a teşekkür ederek şöyle konuştu: ‘Özhan Pulat yaklaşık bir yıl boyunca, 10 kişilik ekiple, Türkiye’de ve dünyada çok sayıda oyuncu ve maç izlendi. Scouting Departmanında devasa arşiv oluşturuldu. Başta Avrupa olmak üzere, futbol ülkelerinin bir çoğuna, maç izlemeye gidilirken, kimi zaman aylarca evlerinden uzak kaldılar. Ben başta Özhan Pulat olmak üzere bütün ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X