Özince’den ÇEK’e ziyaret

Çağdaş Eğitim Kooperatifi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) eski öğrencilerini ağırladı.

Özince’den ÇEK’e ziyaret

Aralarında İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince’nin de bulunduğu konuklar, ÇEK Beşevler Anaokulu’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Belgin Çetiner Lümalı, Yönetim Kurulu üyeleri Aral Alkan, Turgut Yalkı, Buğra Küçükkayalar, Cumhur Özcan, eski Başkan Prof. Dr. Ulviye Özer, Okul Müdürü Tülay Şener ile Kooperatif Müdür Vekili Ayşen İnci tarafından karşılandı.

Minik öğrenciler eşliğinde sınıfların gezilmesinin ardından Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin tanıtım filmini izleyen konuklara Okul Müdürü Tülay Şener tarafından anaokulunun eğitim sistemi ve etkinlikler hakkında bilgi verildi. Konuklar daha sonra 3 Mart Eğitim Kurumları ve lise inşaatını gezdiler.

Okul Müdürü Ayla Okumuş, okulun akademik başarıları, sosyal ve sportif projeleri hakkında bilgi verdi. ÇEK Yönetim Kurulu üyeleri de, kaba inşaatı biten lisenin 2016-2017 eğitim-öğretim yılında açılabilmesi için ciddi bir maddi desteğe ihtiyaç duyulduğunu söylediler. İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince de, 20 yıllık sürede bu kadar güzel bir yapının meydana gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X