Özkan miniklerle buluştu

Karacabey Belediyespor altyapısını oluşturan güreş ve basketbol takımlarını ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, spora desteklerinin süreceğini söyledi.

Özkan miniklerle buluştu

Son dönemde Karacabey’de sosyal ve ekonomik yönden olduğu kadar sportif açıdan da elde edilen başarıların takdir topladığının altını çizen Başkan Özkan, 2 yılda lisanlı sporcu sayısındaki 10 katlık büyümenin gelecek adına ümit verdiğini söyledi.

Özkan, “Spor gelecek nesillerin sağlık ve mutluluğu için olmazsa olmazlardandır. Bütün ilçe halkını 7’den 70’e sporla buluşturmayı hedefliyoruz. Altyapı ve tesisleşmenin önemini biliyoruz. Taşıma su ile değirmen dönmeyeceği fikrinden hareketle futbol, basketbol, voleybol, güreş, yüzme ve tenis branşlarında çığ gibi büyüyen bir alt yapı sistemi oluşturduk. Yakın gelecekte bu branşlardaki alt yapıdan gelen çocuklarımız, ülke sporuna damga vuracak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X