Özkan sanayi esnafını dinledi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe sanayi esnafını gezerek sorunları dinledi. Özkan, sorunların giderilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Özkan sanayi esnafını dinledi

AYHAN FİDAN

Bölgede yapılan incelemelere Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı, Belediye Başkan Yardımcıları ve daire amirleri katıldı. 
Sorunları yerinde tespit etmek için sanayi esnafını ziyaret ettiklerini belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak haftaya başlarken pazartesi günleri daire müdürlerimizle ve başkan yardımcılarımızla toplantı yapıyoruz.

Bu haftaki toplantımızı Sanayi Sitesi’nin içerisinde gerçekleştirdik. Burada Sanayi Sitesi’ni gezdik. Sıkıntıları yerinde tespit ettik. Altyapı ve yollarla ilgili esnaflarımızın talepleri oldu. En büyük sıkıntı altyapı olarak anlaşıldı” dedi. 
BUSKİ Şube Müdürlüğü ve Karacabey Belediyesi’nin en kısa sürede Sanayi Sitesi’ndeki eksikliklerin giderilmesi ve yeniliklerin gerçekleştirilmesi konusunda gayret göstereceğini belirten Özkan, “Sanayi Sitesi’nin girişiyle ilgili esnaflarımızın bir talebi vardı. Bununla ilgili de çalışmalara başladık. Artık karayoluna giriş ve çıkışlar Sanayi Sitesi’nden daha rahat bir şekilde gerçekleşecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X