Özkan: Tarım bizim olmazsa olmazımız

Karacabey Belediyesi aldığı meclis kararıyla Ziraat Odası’na yeni bina yapılması için tahsis ettiği arsanın tapusunu teslim etti.

Özkan: Tarım bizim olmazsa olmazımız

AYHAN FİDAN

Söz konusu yere yapılacak binada, çeşitli analiz laboratuvarlarının kurulması hedefleniyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, aldıkları meclis kararıyla Mecidiye Mahallesi’nde İstiklal İlköğretim Okulu yanında bulunan bin 974 metrekarelik arsayı yeni bina yapılması için Ziraat Odası’na verdiklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Ali Özkan, “Biz Karacabey Belediyesi olarak Karacabey’in büyümesi, gelişmesi ve kalkınması için 3 T şeklinde yol haritası belirledik. Bu kapsamda tarım yapan çiftçilerimizin her zaman yanında bulunmaya çalışıyoruz. Tarım bizim olmazsa olmazımız. Belediye olarak tarım için ne yapılacaksa, onları yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

ANALİZ LABORATUVARLARI

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, modern bir ziraat odası binası yapacaklarını belirterek, “Burada tahlil laboratuvarı, toprak analiz laboratuvarı, yaprak analiz laboratuvarı ve su analiz laboratuvarı kurmayı hedefliyoruz. 1 ay içinde kazmayı vurup, temeli atmayı planlıyoruz. Kısmet olursa 1 yıl içerisinde bu modern hizmet binamızı çiftçilerimizin hizmetine açmayı istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X