Özkan: Topyekün kalkınma hedefliyoruz

Karacabey’de merkez-kırsal ayırt etmeden aynı ölçüde kalkınan bir kent hedeflediklerini belirten Özkan, 64 kırsal mahallede proje atağına geçildiğini söyledi.

Özkan: Topyekün kalkınma hedefliyoruz

Karacabey Belediyesi kırsal mahallelerdeki çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Ali Özkan, Yeşildere ve Dağkadı Mahalleleri’nde belediye ekipleri tarafından bölgede gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.

Yeşildere Mahallesi’nde inşası tamamlanmak üzere olan düğün salonu çalışmalarını inceleyen Özkan, ardından Dağkadı Mahallesi’nde son rötuşları yapılan zeytin toplama istasyonu ile din görevlisi lojmanındaki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

Karacabey’de merkez-kırsal ayırt etmeksizin tüm faaliyetlerde bütünsel bir bakış açısıyla hareket ederek, her bölgesi aynı ölçüde kalkınan bir kent hedeflediklerini ifade eden Ali Özkan, kentin topyekûn kalkınması adına 64 kırsal mahallenin tamamında proje atağına geçildiğini kaydetti. Özkan, topyekûn kalkınmış bir kent için de çalışmaların tüm kararlılığı ile sürdürüleceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X