Özkan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Özkan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Türk milletinin vatan sevgisi ve bağımsızlık yolunda verdiği üstün mücadeleye vurgu yaptı. Özkan, Türk milletinin 30 Ağustos Zaferi ile vatan sevgisini tüm dünyaya ispatladığını ve bağımsız yaşamak isteyen birçok topluma da örnek olduğunu ifade etti.

Özkan, “Türk milletinin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı büyük zaferin 95. yıldönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Anadolu topraklarını 1000 yıldır vatan eyleyen aziz milletimiz, geçmişte verdiği asil mücadeleyi aynı kararlılık ve azimle günümüzde de sürdürmektedir. Buna en yakın örnek olarak, 15 Temmuz tarihinde, dış güçlerin maşası tarafından yapılmak istenen hain darbe girişimini gösterebiliriz. Aziz milletimiz, bu hain girişim karşısında muhteşem bir birliktelik ve dayanışma örneği sergileyerek, vatan aşkını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Allah bizlere bir daha böyle kötü günler yaşatmasın” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X