Özkan’dan Çağlayan’a teşekkür

Balgöç Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan, Balgöç Orhangazi Şube Başkanı Hüseyin Ali Yetim ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti.

Özkan’dan Çağlayan’a teşekkür

NEVZAT OKUMUŞ

Balgöç Genel Başkanı Özkan, yakın süreçte yıkımı yapılacak olan ilçedeki eski Balgöç binasının bulunduğu yere yapılacak olan yeni ve modern ‘Balgöç Sosyal Tesisleri’ binası nedeniyle Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti. Balgöç Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan, “Projeleri bizler de gördük. Gerçekten Orhangazi Belediyesi, Orhangazi’deki Bulgaristan göçmeni vatandaşlarımız için mükemmel bir proje hazırlamış. Bu projenin hayata geçecek olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, “Orhangazi Belediyesi olarak bizler bu konuda çok hassas davrandık. Balgöç yöneticilerimizin de onay verdiği bir proje hazırladık. Büyükşehir Belediyemizin de bu projeye katkıları olacak. İnşallah eski binanın yıkımını önümüzdeki günlerde hep birlikte yapıp, proje için ilk harcı da koyacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X