Özkan’dan çiftçiye destek

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çiftçinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Özkan’dan çiftçiye destek

AYHAN FİDAN

Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, bazı fabrikaların peşin diye aldığı domates paralarını bir türlü alamadıklarını söyledi. Erdem, “Çalışıyoruz, üretiyoruz ve mücadele ediyoruz. Zor günlerden geçerken bile borçlarımızı ödemeye çalışıyoruz. Her zaman borcuna sadık olan çiftçileriz. Firmaların alacak olduğumuz paraları parça pinçik ödemesi bizi üzüyor” ifadelerini kullandı.

Tarım ve hayvancılığın Karacabey’in olmazsa olmazı olduğunu belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, “Bizim isteğimiz, yöremizde tarımsal faaliyetlerle uğraşan, geçimini çiftçilikten temin eden vatandaşlarımızın hayat standartlarının yükselmesi ve emeklerinin karşılığı olan hak ettikleri gelirin kendilerine kazandırılması. Ben nasıl taahhüt gereği ürünümü teslim ederek görevimi yerine getirdiysem, fabrikalar da bana olan borcunu ödesinler diyorlar. Fabrikalar parayı zamanında vermeyerek çiftçiyi mağdur durumda bırakıyor” dedi.

Belediye Başkanı Ali Özkan, “Fabrikalara ve sanayiciye çağrıda bulunuyorum. Karacabey çiftçisi borcuna sadık insanlardan oluşur. Bu sıkıntılı ortamı bir an önce ortadan kaldırın” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X