Özkan’dan dolandırıcılık uyarısı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, başkan ve başkan yardımcılarının adını kullanarak kurum ve kuruluşlardan para talep eden kişilere karşı uyarıda bulundu.

Özkan’dan dolandırıcılık uyarısı

AYDIN FİDAN

Başkan Ali Özkan, Başkan Yardımcısı Osman Çatak ile birlikte yaptığı açıklamada, vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. 

Özkan “Aldığımız bilgilere göre henüz ismini belirleyemediğimiz bazı kişiler ilçemizdeki kurum ve kuruluşları telefonla arayarak çeşitli yardım konularını bahane edip para talebinde bulunuyorlarmış. Bu parayı talep ederken de bizi ve başkan yardımcılarımızın isimlerini zikrettikleri gelen bilgiler arasında. Bu şekilde halkımızı dolandırmaya çalışıyorlar. Bu zamana kadar aradıkları işyerleri durumdan şüphelenip bizlere ulaştılar ve durumu bildirdiler. Bizde emniyet görevlilerimizle durumu paylaştık. Kişiler hakkında derhal hukuki sürece başvuracağız” dedi.

Belediyenin bu tür kişi ve eylemlerle hiçbir ilgisi olmadığını dile getiren Başkan Özkan, daha önce bu tür telefonla aranarak yardım maksadıyla para verenler var ise onların da belediyeye bu durumu, görüştükleri telefonu ve hesap numaralarını acilen iletmesini istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X