Özkan’dan terzilere plaket

Karacabey Belediyesi, terzilik yaparak yıllarca ilçe halkına hizmet veren esnafı ödüllendirdi.

Özkan’dan terzilere plaket

AYHAN FİDAN

Karacabey Terziler ve Benzerleri Odası’na kayıtlı olan ve mesleklerinde belirli bir süreyi tamamlayanlara Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından plaket takdim edildi. 

Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Karacabeyimize değer katan, çeşitli meslek guruplarında uzun yıllar faaliyet gösteren değerli hemşerilerimize Karacabey halkı adına plaket takdim ediyoruz. Her meslek grubu bizim için kutsaldır. Karacabey ilçe ekonomisine, istihdama ve hizmet verdikleri hemşerilerimize yaptıkları faaliyetlerden dolayı bu plaketleri takdim ediyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetler için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür eden Karacabey Terziler ve Benzerleri Odası Başkanı Şerafettin Barbaros da, “Bu plaketler esnafımıza verilen değeri gösteriyor. Bizlere sahip çıktığı için Belediye Başkanımız Ali Özkan’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X