Özlem bitecek

Son dönemde yapılan yatırımların meyvesini verdiğini belirten Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, “Güreş yeniden olimpiyatlarda madalya umudu haline geldi” dedi.

Özlem bitecek

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, son dönemde yapılan yatırımlar sayesinde güreşin yeniden olimpiyatlarda madalya umudu haline geldiğini belirtti. İstanbul’da düzenlenen 2016 Rio Olimpiyatları 2. Dünya Eleme Turnuvası’nda alınan 4 kota ile toplam kota sayısının 14’e çıktığı ve Dünya Güreş Birliği Başkanı Nenad Lalovic’in, organizasyon için “kusursuz” ifadesini kullandığı ifade edildi. 

DESTEK ALDIK

Aydın, güreşçilerin eskiden olduğu gibi olimpiyatlarda yeniden madalya umudu haline geldiğini vurgulayarak, “Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın güreşe verdiği desteğin meyvelerini aldık ve olimpiyatlara en çok güreşçi gönderen ikinci ülke olduk. Sporcularımızın Rio’da özlem duyduğumuz altın madalyayı kazandıracaklarına inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X