Özlüce kışla gibi!

Yeşil beyazlılar, özel olarak hazırlatılan 1 metrelik sopalarla tüfekli ve tüfeksiz eğitim yaptırıyor.

Özlüce kışla gibi!

Yeni sezona Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde hazırlanan Bursaspor’un antrenmanları askeri eğitimleri aratmıyor.

Özlüce Tesisleri’ni adeta kışlaya çeviren Hamza Hoca, yeşil beyazlı futbolcular için özel olarak hazırlattığı 1 metrelik sopalarla tüfekli ve tüfeksiz eğitim yaptırıyor. Çalışmaların 8. gününde yeşil beyazlı futbolcular, ısınmanın ardından 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından Hamzaoğlu’nun yeni sezonda oynatmayı düşündüğü oyun planına uygun bir antrenman yaptı.

Askerlik yapmadınız galiba

Yeşil beyazlıların sabah saatlerinde yaptığı eğitim acemi birliğinde verilen tüfekli tüfeksiz oryantasyon eğitimlerini aratmadı. Sık sık futbolculara seslenen Hamza Hoca’nın yardımcısı Yıldırım Uran, ‘Tabi içinizde askerlik yapan yok bilmezsiniz. Askere gidince öğrenirsiniz’ diyerek espri yaptı. Yeşil beyazlılarda, sakatlığı bulunan Cristobal Jorquera ile Emre Taşdemir, takımdan ayrı koşu yaptı. Bursaspor, günün ikinci çalışmasında ise taktik antrenmanı yaptı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X