Özlüce’de güneş açtı! Başkan pişirdi takım yedi…

Sportif başarıyla birlikle asık suratlar yerini gülen yüzlere bırakmaya başladı… Eskişehirspor maçı öncesinde barbekü partisinde bir araya gelen yeşil beyazlı oyuncular hayli keyifli anlar geçirirken, Başkan Erkan Kamat’a galibiyet sözü verdi.

Özlüce’de güneş açtı! Başkan pişirdi takım yedi…

Geçen sezonu Süper Lig hedefine ulaşamayarak büyük hayal kırıklığıyla tamamlayan Bursaspor’da artık geleceğe daha güvenle bakılıyor. Erkan Kamat yönetiminin seçilmesinin ardından Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde idari sorunların çözümü için yoğun mesai harcandı. Teknik Direktör Mustafa Er komutasındaki teknik ekipte yeşil beyazlı takımı özlenen günlere taşımak için hem saha içinde hem de saha dışında çalışmalar yapıp, büyük çoğunluğunu altyapı oyuncularının oluşturduğu kadroyu hedefe odakladı.

BELİRSİZLİK ORTADAN KALKTI

TFF 1.Lig’de geride kalan 15 haftayı 21 puanla kapatan ve Ziraat Türkiye Kupası’nda da adını son 16 turuna yazdırıp 12 Ocak’ta oynanacak karşılaşmada Antalyaspor ile eşleşen yeşil beyazlı takımda artık geleceğe güvenle bakılıyor. Sezon başında Özlüce Tesisleri’ndeki asık suratlar, hem belirsizliğin ortadan kalkması hem de sportif başarıların gelmesiyle birlikte yerini gülen yüzlere bıraktı. Özlüce’de adeta kara bulutların dağılıp güneş açması Başkan Erkan Kamat kadar Mustafa Er’i de fazlasıyla sevindiriyor.

BAŞKAN PİŞİRDİ ONLAR YEDİ

Yarın akşam Eskişehispor ile 2020 yılının son iç saha maçına çıkacak olan yeşil beyazlı takım bugünkü antrenman sonrasında öğle yemeğinde barbekü partisinde bir araya geldi. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen barbekü partisine Başkan Erkan Kamat, Yönetim Kurulu üyesi Şenol Tosun, Sportif Direktör Adil Cenkçiler, teknik heyet, futbolcular ve A Takım personeli katıldı. Başkan Erkan Kamat kendi elleriyle pişirdiği etlerden futbolculara ikram ederek, pazartesi günkü maç için galibiyet sözü aldı. Yeşil beyazlı oyuncular da 2020’yi galibiyetle kapatmak için söz verdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X