Özlüce’de moraller sıfır

Yeşil beyazlılar, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına keyifsiz başladı.

Özlüce’de moraller sıfır

Kayserispor’a deplasmanda 2-0 mağlup olarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Bursaspor, 1 günlük iznin ardından Kasımpaşaspor maçının hazırlıklarının startını verdi.

Teknik Direktör Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleşen dünkü antrenmanda oyuncuların oldukça moralsiz oldukları görüldü. Mutlu Topçu oyuncularına biran önce toparlanmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Sakatlar koştu

Takım halinde yapılan ısınma hareketleriyle başlayan çalışma 20 dakika süren tempolu koşuyla devam etti. Daha sonra çabukluk çalışması yapan yeşil beyazlılar, antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yaptı. Kadro dışı kalan Deniz Yılmaz ve Sercan Yıldırım’ın dışında sakatlıkları süren Bilal Kısa tesiste tedavi olurken Erdem Özgenç ve Emre Taşdemir de takımdan ayrı koşu yaptılar.

Başkan takipte

Bursaspor başkanı Ali Ay, dünkü antrenmanda takımı yalnız bırakmadı. Başkan Ay, antrenmanı yönetim kurulu üyesi Yüksel Çolak ile birlikte takip etti.

John baba oldu

Bursaspor’un Hollandalı futbolcusu Joshua John Baba oldu. Mutlu Hoca’dan izin alarak Hollanda’ya giden tecrübeli oyuncunun bir kızı bebeği dünyaya geldiği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X