Özlüce’de sıcak saatler

6 saat süren yönetim toplantısında Yüksel Çolak’ın istifası kabul edildi

Özlüce’de sıcak saatler

Osmangazi Köprüsü’nde taraftarla yaşanan sıkıntının ardından futbolcuların moralinin düzeltilmesinin birinci gündem maddesi olduğu toplantıda yönetim kurulundaki kriz ve profesyonellerin son durumunun bugüne sarktığı öğrenildi. 

Kasımpaşa mağlubiyeti ve ardından takım otobüsüne bir grup taraftarın saldırmasının ardından  Bursaspor’da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Önceki gün basının karşısına geçen Başkan Ali Ay, yönetimiyle birlikte yapacağı toplantının ardından yeni kararlar alacağını belirtmişti. Özlüce Tesisleri’nde dün akşam yapılan ve 6 saat süren yönetim kurulu toplantısından hiç bir karar çıkmaması herkesi şaşırtırken toplantı bugüne sarktı.

İstifa kabul edildi

Tesislerde yapılan toplantıya, Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Çolak ve Dış İlişkiler Sorumlusu Fatih Korkmaz katılmadı. Uzun saatler süren toplantıda Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Çolak’ın istifası, Kasımpaşaspor karşılaşması sonrasında Osmangazi Köprüsü çıkışında takım otobüsüne giren yeşil beyazlı taraftarlar ve takımın ligdeki son durumu görüşüldü. Başkan Ali Ay’ın toplantının başında ‘Arkadaşlar Yüksel Çolak bana istifasını sözlü olarak belirtti’ demesinin ardından yönetim kurulu üyelerinin ‘Peki siz kabul ettiniz mi?’ sorusuna Başkanın ‘Evet kabul ettim’ dediği öğrenildi.

Mustafa Çulcu gündeme geldi

2. Başkan Ali Ademoğlu’nun da yönetim kurulu üyelerine ‘Herkes istifasını başkana versin’ demesine karşın konunun bugüne kaldığı ifade edildi. Özellikle hakem hatalarından dolayı yaşanan sıkıntıların önüne geçmek adına eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulçu’nun danışman olarak göreve getirilmesi yönünde bir görüş ortaya atıldığı yönetimin de buna sıcak baktığı gelen haberler arasında. Profesyonel çalışanların durumu ile ilgili gündem maddesinin bugünkü toplantıda tartışılacağı öğrenildi. Son olarak genel kurula gidilip gidilmemesi konusununda da gidilmemesi yönünde karar alındığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X