Özlüce’nin incisi Sportown

Yüzme, fitness ve tenisin Bursa’daki en önemli adreslerinden biri… Bünyesinde bulunan Egemen Gençlik Spor Kulübü’nde bir çok başarılı sporcu yetiştiren işletme, adını katıldığı Türkiye şampiyonlarında duyurmaya devam ediyor…

Özlüce’nin incisi Sportown

TOLGA ÖZTAŞ

Nilüfer Belediyesi’nin yer tahsisi sonucu, 2015 yılında başta Levent Acar olmak üzere Fettah Bilaloğlu, Bülent Acar ve Şenol Tenekecioğlu’nun ortak girişiminde yap-işlet-devret projesiyle Bursa’ya kazandırdığı güzide bir spor ve yaşam merkezi ‘Sportown’… Ayrıca Levent Acar’ın kurduğu ve başkanlığını yaptığı Egemen Gençlik Spor Kulübü’nün bir nevi evi Sportown merkezi…

YÜZME

Sportown önderliğindeki Egemen Gençlik Spor Kulübü’nün yaklaşık 200 sporcusu bulunuyor. 2 yıldır aktif olan kulüp özellikle hafta sonları düzenlediği yüzme okullarından keşfedilen geleceğin şampiyon sporcularını büyük, yıldız, küçük kategorisi fark etmeksizin bünyesine katıyor. Lisans çıkartılan sporcular Egemen Gençlik ve Spor Kulübü adı altında Türkiye Şampiyonaları’nda boy gösteriyor.

3 ve 6 aylık havuza üyelik yapan Sportown’un ayrıca özel, devlet ve ana okullarıyla ortak çalışmaları bulunuyor. Okullarda yüzmeyi öğrenmek isteyen miniklere toplu ve özel olmak üzere dersler veriliyor… Yine buradan yüzmeyi öğrenen miniklerden yeteneği olduğu keşfedilenlere lisans çıkartılıyor. Hatta bu sporculardan Baha Çokçetin, Berker Sağır ve Azra İpek Bingöl’ün Türkiye Şampiyonlukları bulunuyor.

YÜZME HOCALARI

Hakan Tekin

Ahmet Akansu

Zafer Korkmaz

Ergün Yavuzer

FİTNESS

Sportown’ın en etkili ve kapsamlı yeri fitness eğitimleri. 5 antrenör eşliğinde sürdürülen çalışmalar öncesi üye olan herkese ilk olarak kapsamlı bir şekilde vücut analizi yapılıyor. Daha sonra bireysel programlar hazırlanan üyeler fitness salonunda antrenörler eşliğinde sağlıklı bir şekilde vücutlarını geliştiriyor. Sportown’da grup dersleri de büyük ilgi görüyor. 

Antrenör Çağla Şen’in özel verdiği derslerde üyeler spinning, trx, mat plates, yoga, zumba, crunch, box ve kempo yapma şansına sahipler… Ayrıca Sportown üyeleri için çok kısa bir süre içinde Egemen Gençlik ve Spor Kulübü olarak branş açılacak. Yine lisansları çıkan üyeler Türkiye şampiyonalarına katılacak.

FİTNESS ANTRENÖRLERİ

Hikmet Ayrıksa-Koordinatör

Sedat Koçyiğit

Çağla Şen

Emre Koyun

Gizem Yaman

TENİS

Sportown tenis branşında da oldukça iddialı. Bursa’da sadece 5 tane bulunan kapalı tenis kortlarından bir de Sportown ayrıcalığı ile Egemen Gençlik ve Spor Kulübü’nün kullanımına sunuluyor. Sportown’un 20 lisanslı sporcusu turnuvalara katılıyor. Ayrıca 120 üye de birbirinden güzide hocalardan tenis sporunu öğrenme şansını yakalıyor. Sportown’un kapalı kortu ayrıca saatlik, günlük ve haftalık belirli saatlerde kiralanma seçeneğine de sahip.

TENİS HOCALAR

Göksel Yenigün-Koordinatör

Bahtiyar Şen

Mithat Can Erkek

Kenan Çetin

Emine Dursun

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X