Özlüce’nin önemli misafirleri vardı

İşadamı Faik Çelik ve BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, yönetimi ziyaret edip başarı diledi.

Özlüce’nin önemli misafirleri vardı

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ve Faik Çelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik, Özlüce Tesisleri’nde Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ali Ay ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ‘Faik Çelik ağabeyimiz ile BTSO Meclis Başkanımız Remzi Topuk bizleri ziyaret ettiler. Eksik olmasınlar, sağ olsunlar, var olsunlar. Görüşmelerimiz genelde mali tablo üzerinde olacak. Bizlere yardım edecekler, kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum’ dedi.

BAŞARACAĞINIZA İNANIYORUM

Remzi Topuk, ‘Sizin liderliğinizde Bursaspor yönetim kurulunun çok daha başarılı olacağına inanıyorum. Ama en önemlisi sizin bu uyguladığınız mali disiplin kurumsal yönetim konularındaki hassasiyetinizi çok önemsiyorum. Bunlar gerçekleşirse zaten kurum kurumsal anlamda yönetilebilir’ derken, Faik Çelik de, ‘Öncelikle başkanımızın nezdinden tüm yöneticilerimizi can-ı gönülden kutlarım. İnşallah Bursaspor’un kötü günlerden iyi günlere dönmesinin bir adımı olur. Bunu da başaracağınıza kesinlikle inanıyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X