Özlüce’nin renkli konukları

Özel Demet Anaokulu öğrencileri Konyaspor maçı öncesi yeşil beyazlara başarı diledi.

Özlüce’nin renkli konukları

Lig’in 9. haftasında yarın Konyaspor’u ağırlayacak olan Bursaspor’da çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Önceki gün Yomraspor’u eleyerek adını kupada gruplara yazdıran yeşil beyazlıların dünkü antrenmanı yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan çalışmanın ikinci bölümünde kupa mücadelesinde forma giyenler düz koşu yaparken diğer futbolcular ise taktik yaptı. Timsah’ta Furkan Özçal idmana katılmazken Mert Örnek tek başına, Sivok da kondisyoner eşliğinde düz koşu yaptı.

‘HELLO’ ve ‘HOLA’ SESLERİ

Timsah’ın dün özel konukları da vardı. Özel Demet Anaokulu minikleri Özlüce Tesisleri’ne gelerek yeşil beyazlı takıma başarı dilediler. Minikler öğretmenlerinden öğrendikleri merhaba anlamına gelen ‘Hello’ ve ‘Hola’ kelimelerini söylerek neşeli tavırlar sergiledi ve futbolcuları neşelendirdi. Özel Demek Anaokulu öğrencileri ayrıca yapmış oldukları Timsah maketini de kaptan Pablo Martin Batalla’ya taktim ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X